Program på distans genom Fjärrskrivbord

Vilka programvaror har du nytta av i din verksamhet? Vi erbjuder en rad tjänster och program direkt över Internet. Istället för dyra investeringar i programlicenser, krångliga installationer och ständiga uppdateringar som tar av din tid så kan du nu få allt färdigt, genast! Avtalstiden är kvartal, så vi har inga långa bindningstider och absolut inga dolda avgifter.

Grundpaket

Varje installation säkras genom vårt grundpaket, vilket innebär en enhetlig konfiguration för gemensamma och privata filer.

Grundpaket 200:-/månad


Fjärrskrivbord

Du loggar in med ditt användarnamn och lösenord vartän du sitter, på kontoret, hemma i soffan eller på flygplatsen på väg till Bangkok. På fjärrskrivbordet får du tillgång till ditt företags administrativa system, program och gemensamma filer och dokument.

Fjärrskrivbord 300:-/användare & månad


Open Office

Kontorssviten Open Office ingår utan kostnad. Open Office innehåller ordbehandlare(Writer), Kalkylprogram(Calc), Presentationsprogram(Impress), Skissprogram(Draw) och ett enkelt databasprogram(Base)

Open Office 0:-/användare & månad


Microsoft Office 2003

Microsoft office 2003 har blivit defacto standard bland kontorssviter. Med välkända ordbehandlings, kalkyl och presentationsprogram är det få som slår Microsoft office på fingrarna.

Microsoft Office 2003 100:-/användare & månad


Microsoft Office 2007

Med Office 2007 har Microsoft tagit ett rejält kliv framåt i kontorssvitvärlden. Vill du hänga med i svängarna är Office 2007 rätt väg att gå.

Microsoft Office 2007 150:-/användare & månad


Backuptjänst

Med vår backuptjänst kan du alltid vara säker på att dina dokument finns kvar. Alla användarfiler sparas ner på magnetband varje natt och förvaras på annan ort.

Backuptjänst 50:-/månad


Egen programvara

Om du kör en programvara vi inte erbjuder går det utmärkt att köra den hos oss. Exempel på programvara kan vara SPCS, Edison, Journal III, Kontakt.

Egen programvara 50:-/månad


Klient-VPN

Befinner du dig på extremt osäkra platser ofta, rekommenderar vi att du använder en starkt krypterad VPN-förbindelse för att koppla upp dig mot våra servrar.

Klient-VPN 50:-/anv & månad


Fast VPN Tunnel

När ditt kontor har tjänster som du behöver komma åt genom oss, eller om du vill tillämpa "off-line filer" krävs en Fast VPN Tunnel mellan er och oss. Det är dock ovanligt.

Fast VPN 300:-/månad

Hosting-Priser
Produkt Pris
Grundavgift 200:- / mån
Fjärrapp. 300:- / mån
Open Office 0:- / mån
MS Office 100:- / mån

samtl. priser exkl. moms
uppdaterade 2008-11-01

Fjärrapplikationer

Finns ni på flera platser? Då rekommenderar vi att ni kör program och tjänster hos oss.

Läs mer
Virtuell server

Med en virtuell server får ni extra kraft. Den fysiska servern innehåller flera servrar, där ni erhåller en helt egen - med full kontroll.
Läs mer

Dedikerad Server

Om du önskar kan du hyra en dedikerad server hos oss. Funktionen är samma som med Co-Location men vi står för hårdvaran.
Läs mer

Co-Location

Co-Location innebär att att du placerar din server i vår serverhall. Antingen som fristående eller som del i vårt 19" ställage.
Läs mer